People & Organisational development

Vanuit Corporate Playground werk ik op interim-basis in People-rollen binnen organisaties. Graag lever ik mijn bijdrage door vanuit positieve energie te werken in een context waar ruimte is voor beweging. Dit geeft mij het gevoel van vrijheid om te spelen, nieuwsgierig en met verwondering naar organisaties of perspectieven te kijken en samen doelen te realiseren.

Mijn kracht is het verbinden van mensen en perspectieven, met aandacht voor zowel de individu als de organisatie. Door mijn aanpassingsvermogen raak ik snel vertrouwd in een nieuwe omgeving en krijg ik energie van het gezamenlijk behalen van resultaten. Ik kies voor een persoonsgerichte aanpak met als uitgangspunt de organisatiedoelstelling. Mijn concrete werkervaring en rollen zijn na te lezen via LinkedIn.

Een People-rol waar ik graag mijn waarde en kennis vanuit mijn corporate HR achtergrond inbreng, zijn vraagstukken op het gebied van leiderschap, cultuur, coaching of organisatieontwikkeling.  

Ik ben op interim-basis beschikbaar en verwijs graag voor meer informatie naar Contact.