Corporate Playground

Spelen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je speelt, het beste uit jezelf naar boven komt en je dus je potentieel ten volste kan benutten.  Ik geloof dat dit geldt voor een individu en voor een organisatie. 

Mijn missie is om te zorgen dat mensen en organisaties het potentieel ten volste ervaren om zo hun dromen te verwezenlijken. Ik doe dit door te verbinden en daardoor met elkaar bewust te worden van het onbewuste. In organisaties, People & Organisational development, én door individuele Coaching.

Corporate Playground is mijn zakelijke speeltuin. In mijn hart heb ik de wens dat eenieder werkzaam in de Corporate wereld het gevoel van spelen kan ervaren.  Dat we elkaar op dezelfde “ground” vertrouwen en vanuit intuïtie werken. Het uitgangspunt om met elkaar te kunnen en durven groeien en verder te ontwikkelen.

Spelen is voor mij het gevoel van vrijheid, positieve energie, flow.  Het gaat over nieuwsgierigheid, verwonderen, creativiteit, en ook over lef, leren en bovenal een gevoel van blij zijn! Samen en alleen. Dit gevoel van spelen, dat is het gevoel waar ik van houd en ik ben ervan overtuigd dat wanneer je speelt, je het beste uit jezelf haalt- en dus het potentieel ten volste kan benutten. Mijn wens is wanneer we dit samen doen dat we met elkaar de positieve impact op de wereld vergroten.

Corporate Playground, Unfold the full potential of people & organisations.

Spelen wij in de toekomst ook eens samen?

Ilse Nouwen-Zwinkels