Coaching

Following the energy & unfold the full potential! Dat is de kern van mijn werkwijze. Mijn doel is om mensen bewust te maken van het onbewuste. Dit is mogelijk doordat we samen op zoek gaan naar het volle potentieel en het nemen van stappen en zodoende het gewenste resultaat.

Doelgroep en expertise

Graag werk ik samen met professionals die vanuit de corporate context de wens hebben om hun potentieel verder te ontdekken. Dat wil zeggen; executive coaching, leiderschap coaching of transformationele coaching.

Wat is coaching?

Coaching is een proces dat jou als mens in staat stelt om samen de doelstelling te formuleren, het onderwerp vanuit verschillende perspectieven te benaderen en kennis of informatie te verrijken. Hierdoor ben jij in staat om een vraagstuk om te zetten naar concrete acties om het gewenste resultaat te bereiken. Als wij samen een coaching traject in gaan, dan ben jij degene die bepaalt wat we bespreken en welke doelen jij wenst te behalen. Door het vertrouwen en volgen van de energie is er ruimte om samen het onbekende te ontdekken. Dit doen we doordat ik, als coach en partner in dit proces, naar jou luister, vragen stel en spiegel. Als coach faciliteer ik dit proces waardoor jij de focus houdt jouw gewenste doelstelling te realiseren. Coaching draagt bij aan het makkelijker en mogelijk sneller behalen van de resultaten.

ICF Code of Ethics

Als Professional Certified Coach -ook wel PCC genoemd- ben ik aangesloten bij de International Coaching Federation (ICF). Ik honoreer de ICF Code of Ethics (Ethische code), waarmee ik aangeef dat ik de kerncompetenties respecteer en de vertrouwelijkheid- privacy standaarden van de ICF erken. De informatie over ICF of de volledige Code of Ethics is na te lezen via de ICF-website.

Contact

Voor vragen of informatie mag je uiteraard contact opnemen en verwijs ik naar Contact.